За нас

АЛ ЕМ СИ ЕООД (Бени компютърс) е водеща българска компания посветена да доставя решения променящи живота и бизнеса чрез иновативност и прогресивни технологии. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.За да осигурим най-доброто за своите клиенти ние си партнираме с лидерите. АЛ ЕМ СИ е бизнес партньор на  Европринт сервиз, ALSO BulgariaМост компютърсАсбисПарафлоуФрекълз и др.

Ние предлагаме софтуерни решения в областа на счетоводството, ТРЗ и комбинирани решения за складове и магазини на фирма Микроинвест, предлагаме и поддържаме интегрирани решения в областта на медицинския (Нисет) и антивирусния софтуер (Panda security) и др.

Водени от постоянен стремеж за максимално качество създаваме удобни и ефективни системи, осигуряващи бърза възвръщаемост на инвестиции Ви. Специализирани сме в портали и системи за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM). Притежаваме завиден опит в продажба и поддържане на персоналните компютри, сървъри, системи за съхранение на данни, информационни терминали и решения за магазини. Извършваме консултации, доставка и поддръжка на целия набор от компютърна техника и периферия налична на пазара. Консултираме клиентите си в създаването и изпълнението на техните ИТ стратегии, стъпвайки на нашите задълбочени познания, аналитични умения и разбиране на бизнес процесите. Работейки с организации от различни индустрии, ние натрупахме опит, който ни дава възможност да разпознаваме и дефинираме коректно предизвикателствата, да подобряваме управлението и контрола, да идентифицираме и намаляваме риска и да повишаваме непрекъснато качеството на предлаганите услуги.

АЛ ЕМ СИ е екип от отлични специалисти, които ще Ви предоставят най- добрите софтуерни и хардуерни услуги и продукти и ще превърнат технологичните системи в ефективни бизнес решения, разработени, за да ускорят развитието на Вашия бизнес. Нашият приоритет е да разберем как работи Вашият бизнес. Ние се стремим да опознаем хората, корпоративната култура, основните елементи и визията на Вашата компания. Заедно с Вас, ние искаме да открием точните технологичните средства, за да модернизираме Вашите бизнес процеси, повишим продуктивността и допринесем за постигането на по-ефективна оперативна дейност. Работим усилено, за да осигурим решения, които ще Ви помогнат да управлявате по-добре приходите и ресурсите си, да бъдете по-гъвкави, по-конкурентни, да бъдете – първи!

Нашата мисия е вашата мисия - надеждно и ефективно решение на проблема ви!

Image

инж. Александър Калемджиев

управител